Založ si blog

Zmeňte iným život

Vravíte si prečo mám byť ku niekomu milý a chváliť ho? Ja sám mám život pod psa.Ku mne nikto nie je milý .  Ľudia ma nemajú radi a ja budem k ním rovnaký.Chyba!

V škole sa na mňa sypú urážky z úst matematikárky ,ktorá je už zjavne unavená zo života a ako aj ona sama povedala závislá na liekoch.Potom dostanem panický strach z učiteľky slovenčiny ,ktorá za najlepšiu motiváciu považuje nakričať na nás a počastovať urážkami typu  smradi ,sprostí ľudia. Vyvrcholí  to hodinou biológie tým , že naša p.profesorka  žije ešte v dobe komunizmu . Všetci musíme byť ukážkovo naučení na každú hodinu.A hoci mňa má rada ,nebolo  tak tomu pred 4 rokmi .Párkrát som sa nenaučila a ona si ma zobrala na stranu a povedala ,že  ak  písomka nedopadne  dobre dostanem po zadočku .A hoci to bolo len zo srandy , táto udalosť sa mi hlboko zapísala do duše. Dnes s odstupom čase viem ,že všetko má svoju príčinu .Odpúšťam tým ľudom a snažím sa byť iná.

V živote som spoznala veľa osôb ,ktoré zmenili môj život pozitívne a poznala som ich  iba zopár minút ,hodín,dní… Napríklad jedna cudzinka ,tá perfektná žena , ktorá bola iba mesiac v mojom živote . Za tú dobu mi vnukla veľké sebavedomie,hovorila mi aká som šikovná a dnes túžim študovať prekladateľstvo . Španiel v autobuse ,ktorý mi povedal ,že aj ja môžem precestovať celý svet .Moji bývalí  tréneri vďaka ním som uverila ,že som výnimočná. Trénovala som až dokým sa mi nohy triasli ,ale nakoniec som bola veľmi dobrá.Je veľa motivátorov ,ktorí nám pomáhajú pochopiť vlastnú výnimočnosť.Stačí len málo  , aby sme zmenili život hoci cudziemu človeku.Deti sú tomu najlepším príkladom .

Kedy si už uvedomíme ,že krikom nikoho nezmeníme?Skúste aspoň raz denne niekoho pochváliť. Zhodíte tým zo seba stres a postupne začnú  chváliť iste aj vás.

Politika a Boh

04.11.2012

Ubehlo pár dní od môjho prvého príspevku.Zistila som o čom tu ľudia chcú čítať.Presne tie dve témy do ktorých sa príliš nehrniem.Rozmýšľala som som či by nebolo lepšie, keby som sa odsťahovala písať svoje názory do Brava, alebo iného puberťáckeho časopisu .Rozhodla som sa zostať . Ak si mám urobiť názor na politiku len z toho čo počúvam v škole, doma, [...]

Cestujem po google maps

02.11.2012

Nikdy som si nemyslela , že môžem podľahnúť počítaču,ale stalo sa.Predvčerom mi brat oznámil ,že sa virtuálne prešiel od nás ku Ternu a potom ku babke.To ma dostalo.Okamžite som aj ja zapla google maps a aspoň z časti si splnila svoje cestovateľské sny.V Mexiku som navštívila tie najchudobnejšie pueblos ,kde som obdivovala slamené strechy s dierami .Potom som išla na [...]

List lásky

30.10.2012

Milá kamoška! Myslíš iba na seba.Som na teba naštvaná ,lebo sa správaš rovnako škaredo ako som sa správala ja.Zároveň cítim smútok ,že ma dokážeš ignorovať.Prečo hráš moju hru?Myslela som si ,že si silnejšia a nenecháš sa vtiahnuť do mojich sietí.Prestaňme spolu bojovať.Je mi odporná naša hra na to aké sme obe silné a nezávislé.Som pre teba už len [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 9960x
Priemerná čítanosť článkov: 1992x

Autor blogu

Kategórie